Agenda & reserveren

apr
8
za
2023
Tonnie zingt Bonnie @ Dorpskerk Opperdoes
apr 8 @ 20:30

Tonnie zingt Bonnie

Het begon bij Tonnie al in haar puberteit, de liefde voor de liedjes van de Amerikaanse zangeres, gitariste en singer-songwriter Bonnie Raitt. Hoog tijd dat het publiek nu eens mee mag genieten.

Samen met gitarist Daan zingen en spelen ze de liedjes van Bonnie Raitt op hun eigen persoonlijke manier. U wordt meegenomen in het verhaal van de jaren 70 tot nu, over het leven en werk van Bonnie Raitt, met ook een persoonlijke touch uit Tonnie’s muzikale leven. 

Something to talk about !


Over Tonnie en Daan

Tonnie Meester en Daan Nogter hebben allebei al vele muzikale sporen bewandeld. Tonnie is al jong begonnen met zingen en heeft gespeeld in meerdere bands, jazzbands, musicals en muziektheater projecten, een heus tv optreden en is nog steeds actief met diverse projecten waaronder Muziektheatergroep Puur! en Tonnie zingt Bonnie, met de liedjes van Bonnie Raitt. Ze is ook actief als zangcoach aan muziekschool De Vuurvogel.

Daan is al op hele jonge leeftijd in de ban geraakt van de gitaar en heeft zichzelf ontwikkeld door diverse stijlen aan te gaan. Hij heeft gespeeld in soul/funk/bluesbands en begeleid vocalisten voor diverse optredens. Hij weet de snaar goed te raken en laat een mooi staaltje techniek zien bij Tonnie zingt Bonnie!

apr
5
vr
2024
LET OP: 2024! Cabaret: Arie Vuyk met ‘OP DREEF’ @ Dorpskerk Opperdoes
apr 5 @ 20:00
LET OP: 2024!  Cabaret: Arie Vuyk met 'OP DREEF' @ Dorpskerk Opperdoes

ARIE VUYK speelt ‘OP DREEF!’

Op zijn vierde jaar kreeg Arie Vuyk een bijna–dood ervaring.

Terug op aarde begon hij zich te ergeren aan augurken, Veenendaal, de tandenfee en musea. Dat was in het hiernamaals allemaal veel beter geregeld….

Vijftig jaar later viert Arie in het theater zijn bijna–dood ervaring met liedjes, conferences, typetjes en met u. Hij zal een nieuw specerij introduceren en stilstaan bij het bijna vergeten fenomeen View Master. En als u uitgelachen bent is dat de hemel op aarde.

Arie Vuyk won drie cabaretfestivals, verscheen op televisie en speelde in New York en Reykjavik in het Engels.

Uit de pers:

  • Arie Vuyk laat de wereld lachen (Algemeen Dagblad)
  • De lach van herkenning rolt door de zaal (Trouw)
  • Arie Vuyk is een natuurtalent ( Franca Treur )

Let op: je reserveert voor een voorstelling in 2024!

Met onderstaand formulier kun je plaatsen reserveren voor de cabaretvoorstelling ‘OP DREEF!’ van ARIE VUYK op 05 april 2024. De plaatsen kosten € 17,00 per stuk en dat is inclusief een kopje koffie/thee in de pauze.

De gereserveerde plaatsen reken je contant af bij entree. Betaal alsjeblieft zoveel mogelijk met gepast geld. Voor deze voorstelling kan NIET worden gepind!