Agenda & reserveren

apr
23
di
2019
Rabobank Clubkascampagne @ Dorpskerk Opperdoes
apr 23 @ 00:01 – mei 14 @ 23:59

Wederom mag de Dorpskerk meedoen aan de Clubkascampagne van de Rabobank. Als u een Rabobank rekening heeft en bovendien vóór 1 april 2019 (gratis) lid bent geworden van de Rabobank, dan kunt u van 23 april tot en met 14 mei 2019 uw stem uitbrengen op de Dorpskerk Opperdoes.

Bent u ná 1 april 2019 lid geworden van de Rabobank, dan kunt u pas in 2020 stemmen tijdens de Rabo Clubkascampagne. Leden krijgen vijf stemmen, waarvan er maximaal twee naar een van de deelnemende verenigingen of stichtingen mogen worden uitgebracht. Heeft u een zogenoemde en/of rekening bij de Rabobank? Dan kunt u beiden lid worden en krijgt u ook beiden 5 stemmen om uit te brengen. U kunt zich ieder jaar vóór 01 april bij de Rabobank aanmelden als lid.

Mag de dorpskerk (weer) op uw stem rekenen?

aug
31
za
2019
Heel Opperdoes bakt @ Dorpskerk Opperdoes
aug 31 hele dag

Er wordt nu (januari 2019) alweer volop nagedacht over het nieuwe seizoen. De Dorpskerk zal komende zomer weer elke zaterdagmiddag open zijn met een tentoonstelling. Daarnaast organiseren we extra activiteiten.

Eén daarvan is “Heel Opperdoes bakt”.

We zijn n.l. op zoek naar de echte Opperdoezer jodekoek, in het verleden bedacht en verkocht door bakker Jan Vijn. Een delicatesse, vaak geserveerd op verjaardagen en feestjes en vooral een geliefd kraamcadeau. We weten dat veel mensen de jodekoek bakken maar wie heeft nu de echte of meest gelijkende? De jodekoeken zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury en wie kunnen dat beter doen dan de kinderen van bakker Vijn? Zij zijn bereid om in de jury plaats te nemen en op zoek te gaan naar de echte Opperdoezer jodekoek. Het evenement staat gepland op 31 augustus dus er is nog volop tijd om te oefenen. We hopen natuurlijk op heel veel deelnemers.

Houd deze agenda in de gaten. Als de juiste aanvangstijd bekend is zal het hier worden vermeld.