Oogstfeest Opperdoezer ronde

Stichting Dorpskerk Opperdoes organiseert het Opperdoezer ronde oogstfeest. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 komt De Westfriese Tafel naar de Gouw.  Met het oogstfeest wil de stichting Opperdoezers en de rest van Westfriesland laten zien dat ze trots mogen zijn op hun streekproducten en op de beroemde Opperdoezer ronde in het bijzonder. De opbrengsten die overblijven komen ten goede aan de
monumentale Dorpskerk van Opperdoes.

Op vrijdag is er een 4-gangen “VIP”- diner met netwerkgelegenheid.

Op zaterdag organiseren we ’s middags weer de kleinschalige voedselmarkt, waarna een 3-gangen diner volgt voor belangstellenden én deelnemers aan de markt.

De deelnemers aan de markt kunnen tijdens dit programma meer vertellen over hun eigen product. De komst van de Westfriese tafel wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank. Onze eigen topkok Jos Klaver gaat de maaltijden bereiden en natuurlijk werken we samen met de Opperdoezer ronde vereniging.
Er zijn per dag slechts 100 diners beschikbaar, dus reserveer nu direct!

Middels onderstaand formulier kunt u plaatsen reserveren om het Opperdoezer Oogstfeest mee te vieren. We maken er samen met topkok Jos Klaver van ‘De Torenschouw’ een culinair feestje van op de Gouw. Daarbij kunt u een keuze maken uit de volgende diners:

  • Vrijdag 21 juni 2019 om 18.00 uur een 4-gangendiner à € 34,50 per persoon, exclusief dranken;
  • Zaterdag 22 juni 2019 om 17.00 uur een 3-gangendiner à € 24,50 per persoon, exclusief dranken.

Muntjes waarmee u dranken kunt verkrijgen kunt u ter plaatse kopen. Voor beide diners geldt: er is plaats voor slechts 100 personen!

LET OP! Na reservering middels onderstaand formulier is uw reservering pas echt definitief wanneer het verschuldigde bedrag (= aantal personen maal dinerprijs) is bijgeschreven op ons bankrekeningnummer: NL69 RABO 0318 1364 06. Vermeld op de overschrijving alstublieft dezelfde naamgegevens als in het onderstaande formulier!! 

Na bijschrijving van uw betaling op onze bankrekening ontvangt u uw toegangskaart(en).