Tentoonstelling ’75 jaar vrede’ krijgt vorm.

Opperdoes, 27 januari 2020 De tentoonstelling ’75 jaar vrijheid’ (van 25 april tot en met 09 mei 2020 in de Dorpskerk) begint al aardig vorm te krijgen. Achter de schermen wordt hieraan met groot enthousiasme gewerkt. De werkgroep van het Westfries genootschap heeft al veel voorbereidend werk gedaan. Alle gemeenten van Westfriesland geven subsidie aan organisatoren (zoals de Dorpskerk) en verspreid over Westfriesland zijn er inmiddels 20 organiserende deelnemers.

In Opperdoes zijn verschillende mensen geïnterviewd en er worden voorwerpen uit de oorlog te leen aangeboden. Verhalen zijn er inmiddels genoeg maar heeft u nog voorwerpen die wij mogen lenen? Dan graag zo snel mogelijk doorgeven aan Fijtje Groot. Tel. 0227-543034. Een inleverdatum volgt nog.