Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorstelling ‘Muziektheatergroep Puur!’ met ‘Nederland(s) is mooi’

23 maart @ 20:15 - 22:00

Prijs: € 17,00 per plaats (incl. koffie/thee in de pauze). Afrekenen: Bij entree.

Reserveren: dringend aangeraden! Middels onderstaand formulier.


In een schitterende harmonie van muziek en emotie brengt Muziektheatergroep Puur! een nieuw liedjesprogramma naar het theater: ‘Nederland(s) is Mooi’. Nederland dat zo vaak onderwerp is van ons gezamenlijke gemopper, maar wat zijn we gezegend met ons eigen kikkerlandje! Elk jaar genieten van de mooie seizoenen, ons platte land, ons waterland, onze prachtige taal en cultuur. Te mooi voor woorden!

Over de voorstelling

We zeggen het te weinig tegen elkaar, daarom zingt en zoekt Puur! naar woorden in ontroerende en betekenisvolle liedjes. Van Nederlandse bodem, maar ook in prachtige vertalingen. Laat je ontroeren, blij maken, lach of wordt getroost door de meest bijzondere liedjes van Jenny Arean, Rob de Nijs, Mathilde Santing, Wende of Miss Montreal. Of luister naar de mooie vertalingen van Ivo de Wijs of Martine Bijl. Voor het eerst in het theater; de Nederlandse versie van The Bohemian Rhapsody, Puur! waagt zich aan deze klassieker in een vertaling van Jan Rot.

Over Puur!

Zes stemmen zingen zelf gekozen liedjes, elk met een eigen verhaal. Samen, maar ook solo of in een duet. Puur! bestaat uit: Frank Stratmann, Jaap van Saarloos, Martin Brongers, Miranda de Jong, Tonnie Meester en Wendy Bril. Zij worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer. Kom kijken en luisteren naar Puur! in Nederland(s) is mooi.

Meer informatie, foto’s en video impressies: www.puur-online.nl


 

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
20:15 - 22:00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://dorpskerkopperdoes.nl

Organisator

Dorpskerk Opperdoes
Telefoon
0227-54 30 34
E-mail
info@dorpskerkopperdoes.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dorpskerk (kerkgebouw)
Kerkebuurt 16
Opperdoes, Noord-Holland 1674 ND Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie