Heel Opperdoes bakt!

Nu, begin 2019, wordt er alweer volop nagedacht over het nieuwe seizoen. De Dorpskerk zal komende zomer weer elke zaterdagmiddag open zijn met een tentoonstelling. Daarnaast organiseren we extra activiteiten. Eén daarvan is:

“heel Opperdoes bakt”

We zijn namelijk op zoek naar de echte Opperdoezer jodekoek, in het verleden bedacht en verkocht door bakker Jan Vijn. Een delicatesse, vaak geserveerd op verjaardagen en feestjes en vooral een geliefd kraamcadeau. We weten dat veel mensen de jodekoek bakken maar wie heeft nu de echte of meest gelijkende? De jodekoeken zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury en wie kunnen dat beter doen dan de kinderen van bakker Vijn? Zij zijn bereid om in de jury plaats te nemen en op zoek te gaan naar de echte Opperdoezer jodekoek. Het evenement staat gepland op 31 augustus dus er is nog volop tijd om te oefenen. We hopen natuurlijk op heel veel deelnemers. Houd de berichten in de gaten omtrent de aanvangstijd!