Rabobank Clubkascampagne

Wederom mag de Dorpskerk meedoen aan de Clubkascampagne van de Rabobank!

Als u een Rabobank rekening heeft en bovendien vóór 1 april 2019 (gratis) lid bent geworden van de Rabobank, dan kunt u van 23 april tot en met 14 mei 2019 uw stem uitbrengen op de Dorpskerk Opperdoes.

Bent u ná 1 april 2019 lid geworden van de Rabobank, dan kunt u pas in 2020 stemmen tijdens de Rabo Clubkascampagne.

Leden krijgen vijf stemmen, waarvan er maximaal twee naar een van de deelnemende verenigingen of stichtingen mogen worden uitgebracht. Heeft u een zogenoemde en/of rekening bij de Rabobank? Dan kunt u beiden lid worden en krijgt u ook beiden 5 stemmen om uit te brengen. U kunt zich ieder jaar vóór 01 april bij de Rabobank aanmelden als lid.

Mag de dorpskerk (weer) op uw stem rekenen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *