Rabobank Clubkascampagne

Wederom mag de Dorpskerk meedoen aan de Clubkascampagne van de Rabobank. In mei kan er weer gestemd worden. Voor NU is het van groot belang dat iedereen met een Rabobankrekening ook LID WORDT van de Rabobank. Anders heeft u straks geen mogelijkheid om uw stem uit te brengen. Lid worden van de Rabobank is overigens geheel gratis.

Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan er maximaal twee naar een van de deelnemende verenigingen of stichtingen mogen worden uitgebracht. Heeft u een en/of rekening bij de Rabobank? Dan kunt u beiden lid worden en krijgt u ook beiden 5 stemmen om uit te brengen. Op kunt zich tot 01 april 2019 bij de Rabobank aanmelden als lid. Mag de dorpskerk (weer) op uw stem rekenen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *