Medewerker/ster ‘thuiswerkgroep’

Iedere dinsdagavond wordt er door een groep vrijwilligers ‘thuiswerk’ gedaan in de voormalige brandweergarage. Heel simpel werk waar geen ervaring voor nodig is. Het geld dat hiermee verdiend wordt komt allemaal ten goede aan St. Dorpskerk Opperdoes. De opbrengst is sterk afhankelijk van het aantal mensen dat meewerkt. We kunnen dan ook iedereen gebruiken. Vanaf 18.15 uur is de ‘garage’ open. Je kunt dan zelf bepalen hoe laat je wilt starten. Meestal stoppen we rond 21.30 uur. Ook jongeren zijn van harte uitgenodigd om te komen helpen. Misschien samen met een paar vrienden of vriendinnen?  Meer informatie nodig? Bel even naar Fijtje Groot (0227- 543034) Gewoon een keer binnenlopen om te kijken of het iets voor je is? Prima, van harte welkom.

Reageren? Klik hier!