Trouwen in Opperdoes

Info form tbv a.s. bruidsparen

Hebben jullie trouwplannen?

En zijn jullie op zoek naar naar een idyllische, pittoreske en intieme locatie? Dan moeten jullie absoluut eens komen kijken bij Dorpskerk Opperdoes. Uiteraard helemaal vrijblijvend. Ervaar de intieme en sfeervolle ambiance, van het in perfecte staat verkerende monumentale gebouw. In een eeuwenlange traditie zijn in de Dorpskerk honderden geliefden in de echt verbonden. En - hoewel Dorpskerk Opperdoes nu eigendom is van een burgerlijke Stichting - die traditie zetten wij graag voort. Natuurlijk ook heel graag met jullie!

Dorpskerk Opperdoes is een perfecte locatie voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk (officiële trouwlocatie), maar ook - nog steeds - voor een kerkelijke huwelijksvoltrekking.

Daarnaast kan het feest voor jullie helemaal compleet worden door de nauwe samenwerking die Dorpskerk Opperdoes heeft met top-kok Jos Klaver. Hij kan het feest - samen met zijn team - voor jullie compleet maken. Van receptie en diner, tot en met een geweldige feestavond. Helemaal naar jullie wensen en budget. De locatie waar Jos dat regelt? Dorpshuis de Torenschouw, op nog geen honderd meter afstand van Dorpskerk Opperdoes. Mooier kán bijna niet!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jullie op om een afspraak te maken. Natuurlijk volledig vrijblijvend.

Wie van jullie is voor nu even de contactpersoon?


 

(Om alvast een klein beetje in de stemming te komen: in 2015 heeft de Dorpskerk Opperdoes een expositie en een catwalk georganiseerd van trouwjurken die – ooit – zijn gedragen tijdens huwelijksplechtigheden in de Dorpskerk Opperdoes. Zie de foto’s hier.)